Danas je|Utorak, kolovoz 22, 2017

Udruge

LOVAČKO DRUŠTVO KUNA, CETINGRAD
Predsjednik: Nikola Paulić
Lovačko društvo osnovano je 1996 god. Sve odluke donosi izvršni odbor koji odgovara skupštini. Društvo broji 77 članova i pokriva skoro kompletnu općinu Cetingrad (140 km2). Graniči sa BiH, prirodne su granice Korana i Glina. Poslije rata fond divljači je obnovljen. Bave se lovom na srneću i crnu divljać, na lovištu obitavaju i šljuke. Lovački dom se nalazi u Radovici, a osim toga lovište je opremljeno sa 5 lovačkih nadstrešnica u Batnogi, Kruškovači, Lepušnjaku, Paležu i Radovici. 24. travnja održano je prvo ocijenjivanje lovačkih pasa. U planu je i lovni turizam.
Predsjednik Nikola Paulić
24. travnja 2004 održano je prvo ocjenjivanje lovačkih pasa.
KUD CETINGRADSKA TAMBURICA
KUD Cetingradska tamburica osnovan je krajem 2000. godine. Za okolicu Cetingrada karakteristični su pjevani dvostihovi, višeglasni napjevi i glazba za kola (Sremica, Milica, Povezano i Kukunješće) uz pratnju tamburica samica (Kozarica) kakve se izrađuju u selu Batnogi. U kratkom vremenu KUD je osvojio publiku na više folklornih smotri, nastupio na Pasionskoj baštini, na 35. međunarodnoj smotri folklora u Zagrebu i organizirao 2. folklorne susrete Korduna.
NK CETINGRAD
Predsjednik: Milan Gašparin
Zamjenik: Božo Plivelić
Blagajnik: Franjo Orešković
Nogometni klub Cetingrad je osnovan 1994 godine u progonstvu u Karlovcu. 2004 godine postali su prvaki II županijske karlovačke lige te su time izborili ulazak u I ligu županije Karlovac. 7.8.2004, na Dan općine Cetingrad, otvoren je novi nogometni stadion sa svlačionicom i ostalom opremom. Svaka pomoć u našim nastojanjima je dobrodošla.
DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO CETINGRAD
Predsjednik: Marko Medved
Zapovijednik vatrogasne postrojbe: Ivan Kučinić
Zapovijednik zapovijednika: Jure Medvjed
Tajnik: Marinko Tominac
Telefon: (047) 781 333
Društvo DVD Cetingrad osnovano je u siječnju 2004 godine. Društvo ima 31 člana. Njihov je zadatak spašavanje ljudi i imovine od požara i drugih nesreća.
Od opreme ima kombi za prijevoz vatrogasne grupe. U toku je nabavka osobne opreme vatrogasaca (vatrootporne kape, bluze i hlače). Dobrodošla je svaka pomoć za nabavu ostale opreme, prije svega vatrogasne cisterne.