Javni poziv za dostavu projekata/projektnih ideja malih poljoprivrednih gospodarstava LAG

U suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i LEADER mrežom Hrvatske LAG-ovi će započeti s raspisivanjem LAG natječaja u prvim danima 11.-og mjeseca.

Pravilnik za provedbu podmjere 19.2., 19.3. i 19.4. (pročišćena verzija) 15.9.2017. upućen je u proceduru potpisa od strane ministra poljoprivrede g. Tomislava Tolušića i objavu u Narodnim novinama. Očekujemo da će isti biti objavljen do kraja rujna te ćemo postupati po navedenom.

Javni poziv za dostavu projekata/projektnih ideja malih poljoprivrednih gospodarstava koji će aplicirati na LAG natječaj iz PRR RH Mjere 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“ u prilogu.

Do sada najveći interes je bio za mjeru 6.3.1, pa će to ujedno biti i prvi LAG natječaj. U razgovorima sa drugim Lag-ovima došli smo do spoznaje kako će i oni krenuti sa tom mjerom.
Do kraja tekuće godine raspisati ćemo natječaj za provedbu Mjere 7.4.1. “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima”.